Robert Devrix

7 dagen trainen met een full-time baan

Regelmatig als ik mensen spreek denken ze allemaal dat ik full-time in de sportschool zit. Elke dag wel 5 uur train en elke maaltijd afweeg. Helaas is dat niet de waarheid en liever heb ik ook niet dat dat de waarheid wordt. Zie je dat al voor je? Overal een weegschaaltje mee om alles af te wegen in te voeren en altijd opletten wat ik naar binnenwerk. Dat wil jij niet, dat wil ik niet en dat doet ook geen enkel normaal persoon. Wat dan wel?

40 uur op kantoor

Huh zit je op kantoor? Ja dat klopt, ik zit gewoon 40 uur per week op kantoor. Op m’n reet achter wel twee computerschermen. Ik zit namelijk op een marketingafdeling, waar ik mijn passie kan uitvoeren en geld kan verdienen. Helaas kan ik met mijn social media nog lang geen hypotheek betalen. Eigenlijk kan ik daar nog niets mee betalen haha. Maar ja ik ben net als jij. Dat bedoel ik niet denigrerend of dat ik net zo succesvol ben als jij. Ik bedoel daarmee dat ik ook gewoon full-time werk, een huishouden heb, een vriendin heb en daarnaast ook gewoon familie, vrienden en dus verjaardagen, afspraken en verplichtingen.

Maar…Op je Instagram lijkt het alsof je altijd vrij bent en alleen maar aan het trainen bent. Ja dat klopt, omdat ik ervoor gekozen heb om mijn Instagram zoveel mogelijk in te richten op een fitte lifestyle. Om jou te motiveren en te inspireren, net als alle andere grote helden die op social media ziet. Die zitten ook niet de hele dag in de sportschool of zijn alleen maar bezig met hun eten. En geef toe, het is echt niet interessant om te zien hoe ik op kantoor zit.

Hoe doe je dat?

Dat is dan vaak de volgende vraag, want ja 40 uur werken en 7 dagen in de week trainen. Om het nog mooier te maken, ik zit soms wel 9 keer in de sportschool. Ik heb namelijk heel veel geluk dat mijn werkgever ook het belang van fitheid inziet. Ik heb namelijk een uur pauze over de dag en die mag ik zelf verdelen. Je raadt het al, ik spendeer dit uur in de sportschool. Daarnaast train ik vaak op dinsdag en vrijdag samen met Jerry. Als je m’n story’s kijkt zie je hem wel eens voorbij komen.

Nu train ik natuurlijk niet 9 keer per week optimaal of alleen maar spieren. De ene dag train ik spieren, de andere dag doe ik wat cardio en nog een andere dag spring ik het zwembad in. De sportschool is mijn ontspanning, mijn ontsnapping van het beeldscherm. De dinsdagavond en vrijdagavond zijn voor mij ook een soort van sociale bedoeling. In plaats van een biertje drinken in het lokale café, een potje gamen of de hele avond te Netflixen ga ik liever even lekker samen sporten.

2 trucjes

Maar daar heb je toch niet altijd zin in? Dat klopt, haha ik praat tegen mezelf als ik dit schrijf. Dat is dus ook mijn eerste truc, tegen mezelf praten. Mezelf afvragen waarom ik het doe, wat mijn doel is, waarom ik er ooit mee ben begonnen. Dan voel ik mijn drang om er aan te werken vanzelf opkomen en dan voel ik dat mijn mindset verandert. Van werk- of chillmodus naar gedreven en ondernemend. Probeer het maar eens. Jezelf moed in praten. Doe het met overtuiging en richt je ook echt tot jezelf. Als je het niet met overtuiging doet, dan neem je jezelf niet serieus en werkt het niet. En als je jezelf niet serieus neemt, waarom zou iemand anders dat wel moeten doen?

Mijn tweede trucje is simpelweg een pre-workout. Dat doe ik niet altijd, soms heb ik goed geslapen en heb ik de hele dag door energie voor twee. Over het algemeen gebruik ik dus een pre-workout als ik me niet energiek voel. Ik zit de hele dag op m’n luie reet, dus ik kan wel een boost gebruiken. Momenteel gebruik ik de pre-workout shots van SUPP24. Voor mij zijn deze ideaal, want om mijn shakebeker en potten pre-workout mee te nemen naar kantoor is wel een beetje overdone.

Dus ‘praten tegen jezelf’, overtuig jezelf van je doel, van je kunnen en motiveer daarmee jezelf om jezelf naar de sportschool te slepen. ‘Pre-workout’, deze mag jezelf kiezen of je dat doet. Voor mij werkt het, maar misschien voor jou niet.

Heb je zelf moeite om jezelf te motiveren? Ik sta er altijd voor open om eens met je te praten over hoe jij jezelf kunt motiveren, hoe jij de tijd kunt vinden/vrijmaken om je doelen te halen. Laat het me weten in een comment of stuur me een berichtje via het contactformulier.

 

Wil je ook een pre-workout van SUPP24 proberen?
Bestel ze dan met 10% korting met de code DEVRIX10

Plaats een reactie