Robert Devrix

Waarom ik voor SUPP24 heb gekozen

Tegenwoordig kun je je Instagram niet meer openen of Facebook checken zonder reclame. Duidelijke reclame, maar natuurlijk ook Influencer-reclame zoals ik het even wil noemen. Foto’s met mensjes met een pot eiwitten, een shakebeker en noem maar op. Je kunt er moeilijk over doen, maar ja dit is waar we heen gaan met de wereld en dat houd je niet tegen. Zelf vind ik dit totaal geen probleem en waarom zou je zelf een merk niet helpen als je daar in gelooft?

Met die reden schrijf ik ook dit artikel. Je ziet namelijk regelmatig mensen die dergelijke foto’s plaatsen, maar zelf eigenlijk helemaal niet achter die supplementen staan. Dat noem ik dan ook misleidende Influencer-reclame. Mensen manipuleren om een bepaald supplement te kopen dankzij een bekend gezicht. Maar ook daar is wat voor te zeggen als deze mensen topsporters zijn o.i.d. en een sponsorcontract hebben. Zelfs dan zou je je af moeten vragen of je er wel achter staat want het kan je naam flink beschadigen.

Momenteel ben ik ambassadeur van SUPP24, ook al zegt ‘ambassadeur’ tegenwoordig ook niet meer zoveel meer. Ze hadden mij benaderd of ik wel interesse had in het product en of ik een introductiebox wilde ontvangen…and so the story begins.

“Small shots, big results”

 

Wat is SUPP24?

Ik zag SUPP24 al een geruime tijd voorbij komen op Instagram voordat ze mij überhaupt benaderden. Met hun gave vormgeving en posts trok het direct mijn aandacht. Daarom ging ik natuurlijk direct op zoek naar informatie en het was wel een tof merk dacht ik. Een geruime tijd later, werd ik door SUPP24 benaderd om eens een introductiebox te ontvangen in ruil voor een blogpost op mijn blog. Deze staat inmiddels op de Devrix Lifestyle-site.

SUPP24 is merk met een innovatief product voor sporters. Alle supplementen die zij aanbieden zijn suiker-, vet-, koolhydraatvrij en laag in calorieën. Daarnaast voldoen de supplementen aan strenge NZVT-kwaliteitseisen en zijn ze vrij van dopinggeduide stoffen. Dus veilig. De supplementen zijn verpakt in handige flesjes en dus makkelijk mee te nemen. Gemak dient de mens.

Waarom SUPP24?

SUPP24 bleek een soort van Yakult-achtige shots te zijn voor sporters. Dat het voor sporters was wist is natuurlijk al en het concept van een shake in een flesje stond mij wel aan. Alles wat je nodig hebt in één kant-en-klaar shot. Wat voor mij als muziek in de oren klonk. Geen geklooi meer met mijn shakebekers en potten en nog beter, nooit meer stinkende shakebekers die te lang in m’n tas hebben gezeten. Geen gezeur meer van mensen die je beoordelen omdat je aan een shakebaker lurpt en ga zo maar door. 

Natuurlijk zou ik nooit zomaar ambassadeur worden van iets als ik er zelf niet in geloof of het niet lekker vind. Dus ik heb die introductiebox laten komen en kritisch geproefd en gevoeld. Tsja als je supplementen als een pre-workout test wil je toch zeker iets voelen. Ik kreeg 2 proteinshots en 2 pre-workoutshots en aan mijn ambassadeurschap te zien is mij dat prima bevallen.

 

 

SUPP24 Protein

Het unieke aan de SUPP24 Protein-shot is dat deze binnen een kwartier in je spieren wordt opgenomen. Dat maakt de SUPP24 Protein-shot niet alleen heel effectief, maar ook nog eens heel efficiënt. Normaal worden eiwitten niet zo snel opgenomen SUPP24 maakt gebruik van zogeheten ‘gehydroliseerde eiwitten’. Dat betekent dat de eiwitten in nog kleinere stukjes zijn opgedeeld, waardoor ze nog sneller opgenomen kunnen worden. Ook heeft dit als voordeel dat het nauwelijks lactose overgevoeligheidsreacties geeft.

De SUPP24 Protein-shots bevatten o.a.:

  • B1: Helpt bij verbranden van koolhydraten uit voeding, wat energie geeft en een belangrijke rol in het zenuwstelsel speelt
  • B3: Belangrijke rol in energievoorziening en van belang voor een gezonde huid
  • B5: Afbraak van vetten en koolhydraten, energie
  • B6: Energievoorziening spieren, goed voor zenuwstelsel
  • B12: Energievoorziening lichaam, weerstand, spijsvertering

 

Als je dit weet, dan snap je ook waarom mij dit aansprak. Snelle opname en superhandig om mee te nemen. Dan komt de volgende vraag “Hoe smaakt het?”. Want ja waarom zou iedereen poedertjes en grote flessen met shakes verkopen als je een lekkere shot kunt maken? Mijn eerste gedachte was dus ook dat dit totaal niet te pruimen was. Als je namelijk alle vul-elementen uit een shake haalt, dan smaakt dat echt smerig. Al eens een shake van eiwitten zonder smaak gehad? 

SUPP24 heeft het wel voor elkaar gekregen om de smaak van deze shots ‘on point’ te houden. Zelf ben ik liefhebber van zure snoepjes en de Protein-shot van SUPP24 heeft ook een lekker zurig smaakje. Daarom is voor mij de keuze voor eiwitten ook makkelijk gemaakt, na het sporten knal ik er een Protein-shot van SUPP24 in. Niet omdat ik geloof dat dit de beste eiwitten zijn die er zijn, want eiwitten zijn eiwitten, maar omdat ik het gewoon kneiterlekker en handig vind.

SUPP24 Pre-workout

De Pre-workout van SUPP24 ziet er in eerste instantie hetzelfde uit als elke andere pre-workout, kijkend naar de ingrediënten. Beta-alanine, L-Arginine, Citruline Malaat zijn 3 onmisbare ingrediënten, naast cafeïne, als het gaat om een pre-workout. Als je naar de dosering kijkt dan hebben ze gewoon 200mg cafeïne in dat shotje weten te proppen. Wat zorgt voor een betere focus, meer energie en daarmee meer uithoudingsvermogen. 

De smaak van de SUPP24 Pre-workout is wel iets minder dan die van de Protein-shot. In mijn ogen ook wel aardig logisch, aangezien de ingrediënten iets meer chemisch zijn. Een zure smaak met een beetje bittere afdronk, maar nog steeds wel lekker. Maar een pre-workout neem ik niet omdat ik het lekker vindt. Een pre-workout neem ik om het maximale uit mijn trainingen te halen wanneer ik het gevoel heb dat ik zelf te weinig energie heb. Ik neem dus ook niet elke training een pre-workout. Ik zit de hele dag achter het bureau, dus kan wel eens een boost gebruiken.

De SUPP24 Pre-workout, klapte er bij mij direct in. Waarschijnlijk ook omdat ik deze naar binnen werkte toen ik mijn vast brak. Dat is het mooie aan Intermittent Fasting. De pre-workout sloeg dus ook lekker aan, succes nummer 2.

 

 

Daarom SUPP24

Lekker, handig en een goede toevoeging. Daarom heb ik voor SUPP24 gekozen en daarom durf ik wel voor dit merk te staan. Niet omdat ik er geld voor krijg, want dat krijg ik namelijk niet, maar omdat ik in het merk en het concept geloof. 

Of SUPP24 ook wat voor jou is zul je zelf moeten ondervinden. Ik zou je aanraden om eerst de introductiebox eens te proberen, dan kun je de smaken eens proeven zonder een grote voorraad aan te schaffen. 

SUPP24 introductiebox eiwit en preworkout

Bestel de SUPP24 Introductiebox

Gebruik de code DEVRIX10 en ontvang 10% korting

Plaats een reactie