Robert Devrix

Summer Shredding van Alphalete waarom ik meedoe

Afgelopen tijd heb ik regelmatig de vraag gekregen wat Summer Shredding is en waarom ik er aan meedoe. Als je me kent of al een tijdje volgt, weet je dat ik Christian Guzman al vanaf het begin volg. Zijn visie op het leven en ondernemerschap zijn zowel inspirerend als motiverend. Summer Shredding is dan ook iets waar hij bekend mee is geworden. Een Youtube-show waar velen door geïnspireerd werden.

Wat is Summer Shredding?

Summer Shredding is een Youtube-show waarmee Christian Guzman oftwel CG Fitness groot is geworden. Een online oproep, in eerste instantie niet eens een wedstrijd, om samen in 90 dagen klaar te stomen voor de zomer.

In de loop der tijd werd het een voorbereiding van een fitnesscompetitie waar Christian aan meedeed. In al z’n video’s liet hij zien hoe hij dat deed en riep iedereen op om mee te doen. Volgens mij pas de laatste 2 jaar heeft hij er een competitie van gemaakt, waarmee je prijzen kunt winnen. Geldprijzen en shop-tegoed-prijzen als je bij de eerste 20 beste transformaties zit.

Waarom ik meedoe aan Summer Shredding?

Eigenlijk ben ik al heel lang bezig met werken aan een beter fysiek. Dat is me tot nu toe nog niet tot tevredenheid gelukt. Ik was daarom op zoek naar een korte termijn doelstelling met regels. Omdat ik Christian al lang volg was het voor mij vanzelfsprekend om daar aan mee te doen. Mezelf 90 dagen toewijden aan een doel, niet om het prijzengeld ( wat overigens wel een leuke motivatie is ), maar om mezelf een deadline te geven.

Het mooie aan Summer Shredding is dat Christian om de dag een video upload en laat zien hoe en wat hij doet om fit te worden. Dit jaar heeft hij zelfs een heuse fitnesswedstrijd opgetuigd, waar deelnemers hun fysiek kunnen delen. Mijn doel is om deze zomer het beste fysiek te tonen dat ik tot nog toe heb gedaan. Summer Shredding is mijn houvast daar in.

Zelf nog op zoek naar een doel?

Wil jij deze zomer ook in je beste shape komen? Doe dan mee aan de SUPP24 Summerbody Challenge als je een deadline/competitie nodig hebt of pik een van onze Devrix-lifestyle plannen op als je het zelf aandurft. Al met al is er altijd een mogelijkheid om aankomende zomer in shape te komen.

Plaats een reactie