Robert Devrix

Review: Trents TH1

Als ijdeltuit ben ik uiteraard altijd op zoek naar de beste producten. Ik vond het daarom ook supertof toen The Alpha Men – Gentleman’s Shop mij benaderde om de nieuwste technologie, genaamd Trents TH1, op haarstylinggebied te proberen. Als mijn haar niet zit, voel ik me niet  fijn dus heb ik een kutdag. Soms ontkom je er niet aan, maar die kans wil ik zo minimaal mogelijk houden. 

De belofte van Trents TH1 is een sterke hold en je hebt geen pre-styler nodig. Dus geen volumepoeder of bijvoorbeeld seasaltspray. Daarnaast bevat de Trents TH1  een breed spectrum aan verzorgende mineralen, extracten en eiwitten die de haren en de hoofdhuid voeden

Een aantal dingen die ik belangrijk vind aan mijn haarstylingproduct is dat het je haar in model houdt (duh), dat het makkelijk te verwerken is en dat het een natuurlijke look geeft. Ook niet geheel onbelangrijk vind ik dat het weer makkelijk van je handen te wassen is, aangezien ik een aantal producten gehad dat ik wel 5-10 minuten m’n handen aan het wassen was voordat het er af ging. Kneitervervelend!

Trents TH1 op het eerste gezicht

Wat alles betreft ben ik een sucker voor esthetisch uitziende producten. Zo ben ik ook bij Supp24 gekomen.  Dat gezegd hebbende vond ik de look en feel van de TH1 echt tof. Het strakke design en de kleurcombinaties geven een hoogwaardige look en is het zeker een product dat ik zou pakken als het in de schappen stond. Uiteindelijk draait het natuurlijk om de inhoud.

Substantie

Vaak kun je aan de substantie van het product al wel een beetje inschatten. Kijkend naar de onaangetaste substantie lijkt het op chocolademousse. 

Ingrediënten:

Keratin

Voor betere controle en bescherming tegen hitte van föhn.

Saw Palmetto

Staat bekend om het blocken van 5-alpha-reductase, een enzym dat testosteron negatief omzet en kan leiden tot kaalheid/haaruitval.

Coffee Extract (Caffeine)

Stimulates hair follicles, triggering stronger growth. 

Green Tea

This antioxidant has the ability to stimulate hair growth. Also contains 5 alpha-reductase, which may reduce the amount of DHT.

Raspberry

Magnesium and silicon content of raspberry extract improves hair quality. It may also help to promote faster growth.

Gotu Kola

Relaxes the blood vessels in your scalp, creating room for oxygen and other materials. Gotu kola can lead to longer, healthier hair.

Horse Tail

Contains the mineral silica or silicon, which works to strengthen hair. Also contains selenium, a mineral that is essential for the proper growth of your hair.

Australian Kaolin Clay

Absorbs any excess oil or dirt without stripping your hair of all of its necessary nutrients.

Bentonite

Bentonite clay works like a magnet, which draws metals and toxins out of the hair.

Overige:

Aqua, Microcrystalline Wax,Kaolin White Australian Clay, Bis-Diglyceryl, Cetearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Maltodextrin / VP Copolymer, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Polyacyladipate-2, Carnauba Wax, Polysorbate 60, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, PEG 150 Hydrogenated Jojoba Oil, Fragrance, Isoamyl Laurate, Glycerin, Bentonite Clay, Hydrolyzed Keratin, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Equisetum Arvense Extract, Coffea Arabica L Extract, Phenoxyethanol, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid

Plaats een reactie