Robert Devrix

Magioni Pizza, 4 nieuwe topped pizza’s!

Pizza! Mijn favoriete cheatmeal! En wat is er nou beter dan een cheatmeal die ook nog een beetje verantwoord is. Lager in calorieën dan een pizza van NYP of Domino’s, goede voedingswaarden en ook nog eens vegetarisch. Nu heeft Magioni net 4 nieuwe topped pizza’s op de markt gebracht en ik mocht ze proeven. Hier lees je wat ik er van vond! Laat me weten als jij er één hebt geproefd en wat je er van vond. Of share ‘m op Instagram met #magionipizza en tag mij er in ;).

PUMP’KING GOAT CHEESE Pizza

Magioni PUMP’KING GOAT CHEESE

De eerste die ik mocht proeven was de Pump’King Goat Cheese. Supervette naam trouwens. Veel pompoenzaadjes en lekker veel geitenkaas. I like it, maar snap dat sommige mensen niets hebben met geitenkaas. 

Mijn rating:
4/5
Magioni Pump'King pizza
Magioni Margherita Master pizza

Magioni Margherita Master

Pizza Margherita is normaal een basic pizza met weinig beleg. De Margherita Master is daarentegen rijkelijk belegd, zoals je al kunt zien. Het zou niet mijn eerste keus zijn, maar na het proeven zou ik ‘m zo nog een keer halen.

Mijn rating:
3/5
Magioni Margherita Master | Robert Devrix
Magioni Pepperoni pizza

Magioni Peppr' oni Power

Ik ben geen peperoni-liefhebber. Voor deze pizza had ik dan ook de minste verwachting. Deze zou ik zelf dus niet zo snel opnieuw bestellen. Maar als je wel van peperoni houdt, dan is het zeker een pizza die je moet proberen!

Mijn rating:
2/5
Pepperoni pizza Magioni

Chick'n Pesto

KIP!!! Mijn favoriete stukje vlees. Alleen op deze pizza dan geen echt vlees, aangezien het vegetarisch is. En met pesto kun je ook nooit fout zitten eigenlijk. 

Geen wonder dus dat dit mijn favoriete pizza is! Ever! Geen pizza van NYP of Domino’s die daar tegenop kan. 

Mijn rating:
5/5

Als ambassadeur van Magioni mag het dan ook geen geheim zijn dat ik hun pizza’s echt geweldig vindt (anders was ik geen ambassadeur geworden uiteraard). 

“Wij geloven in een wereld waar je niet hoeft te kiezen tussen;
Play hard, work hard, zweten in de sportschool of feesten tot in de vroege uurtjes. Een wereld waar fast-food, fit-food wordt en waar pizza jouw healthy pleasure is.”
– Magioni 

Guilt-free pizza’s dat is uiteraard de beste oplossing voor mensen zoals ik. Dus is jouw favorieten ‘cheatmeal’ pizza? Dan is Magioni Pizza jouw jam.

Plaats een reactie