Robert Devrix

Kortingscode Fitfair 2018

Fitfair, als je veel bezig bent met fitness en een gezonde lifestyle en je zit op social media, dan kan je er bijna niet meer omheen. Dit jaar vindt wederom de meest innovatieve, informatieve fitnessbeurs van Nederland plaats in Jaarbeurs Utrecht. Naast de Fibo vind ik de Fitfair een van de beste fitnessbeurzen waar ik ooit geweest ben. Uiteraard ben ik dit jaar ook weer aanwezig om mijn kennis te upgraden en te zien welke ontwikkelingen er zijn in Nederland fitnessland.

Fitfair is er voor iedereen

Of je nou beginner bent of dat je al jarenlang in de fitnessscene zit, de Fitfair is voor jou toegankelijk. Mocht je nu al heen willen, dan krijg je 10% korting met de kortingscode robert (kleine letters). Op de Fitfair vind je een grote variëteit aan fitnessprofessionals, van personal trainers tot voedingsexperts en topsporters.

Kennissessies / Presentaties

Een van de dingen die Fitfair zo bijzonder maken, zijn de kennissessie / presentaties / seminars, hoe ji jze wilt noemen. Daar vertellen de grote jongens van de fitnessindustrie hoe zij het hebben aangepakt om zo groot te worden. Jij kunt daar je voordeel mee doen voor je eigen merk, social media of waar je het voor wilt gebruiken. Ook is er vaak de mogelijkheid om even te praten met deze mensen, waardoor jij al je vragen kunt stellen aan de experts. Bekijk hier het hele schema van Fitfair 2018.

Aanwezig zijn o.a.:
Tavi Castro (Body Engineers), Guy Droog, Dogan Tekin, Jordi Sloots (FitDutchies) en Anne Haakmeester (Fannetiek).

 

Bestel hier je tickets met korting >

 

Bekijk hieronder de aftermovie van Fitfair 2017 en de trailer van Fitfair 2018 om de sfeer te proeven waar ik het over heb.

 

Kortingscode Fitfair 2018

Als je nu enthousiast bent geworden over de Fitfair en je wilt er graag heen, dan kan dat met mijn kortingscode Fitfair. Gebruik bij het afrekenen van je kaartjes de code robert (kleine letters) en ontvang 10% korting op je aankoop.

Ik weet zeker dat het dit jaar weer net zo leuk wordt als vorig jaar en misschien nog wel leuker als ik kijk naar de lijsten van sprekers en influencers! Zie ik je daar?

Fitfair Influencers en Sprekers 2018

Als je meer wilt weten, kun je me uiteraard altijd even een berichtje doen!

Bestel hier je tickets met korting >

Plaats een reactie