Robert Devrix

Kaerel Skincare Review – CRAP FREE

Als je nog steeds denkt dat verzorging alleen voor vrouwen is, dan loop je een paar jaar achter. Als je een beetje actief bent op social media, dan weet je dat er steeds meer bedrijven zich richten op de ijdele man. Ze noemen het ook wel de metroman, maar die term slaat nergens op. Bovendien is er niets mis mee om je lichaam goed te behandelen. Iedereen wil er op z’n best uitzien toch? Dan voel je je namelijk ook beter, try it.

Omdat ik zelf ook altijd verzorgingsproducten gebruik kom ik altijd van alles tegen. Vandaar dat ik in aanraking kwam met Kaerel Skincare. Ik zag ze op Instagram verschijnen met hun strak ontworpen producten, dus ik was wel benieuwd. Toen ze mij benaderden om samen te werken was de keuze snel gemaakt. Dat neemt niet weg dat ik een eerlijke mening over de producten heb en uitspreek. Uiteraard heeft ieder een eigen voorkeur.

 

Waarom Kaerel Skincare?

In eerste instantie volgde ik ze puur vanuit designersoogpunt, vanwege de strak ontworpen producten. Wat ik ook mooi vind is dat het een Nederlands product is zonder rotzooi. Daarmee bedoel ik dat ze alleen maar ingrediënten gebruiken van natuurlijke oorsprong voeren en geen kunstmatige zooi. Dus een parabenen en geen minerale oliën. Je ziet daarom ook de term CRAP FREE regelmatig voorbij komen.

 

Kaerel Facial Creme

Ik heb vaak last van een vet gezicht ( ja ook een dikke kop ? ). Dat zorgt ervoor dat mijn hoofd bij daglicht een glans heeft, alsof mijn hoofd gelakt is. Daarvoor heb ik al meerdere producten geprobeerd, maar ook de zogenaamd ‘mat’-makende crèmes hielpen voor geen meter. Daarentegen had ik ook nog nooit een natuurlijk product geprobeerd, maar voornamelijk Nivea, l’oreal for men en Biotherm. Grote merken met grote beloftes. Nu ik de Facial Creme van Kaerel gebruik heb ik veel minder last van een vettig hoofd. Hoe dat in de zomer zal gaan moet nog blijken, maar voor nu ben ik zeer tevreden over de Facial Creme.

 

Kaerel Shaving Cream

De Kaerel shaving cream leek voor mij een goede uitkomst, omdat ik graag zie wáár ik scheer. Met schuim heb je daar minder zicht op namelijk. Ik scheer zelf met een old-school scheermes ‘Safety Razor’. Helaas werkte voor mij de cream niet optimaal, omdat de substantie te glad werd voor het scheermes. Daardoor moest ik vaker over een plek scheren in plaats van één maal, wat met scheerschuim wel het geval is. Toen ik iets minder cream gebruikte werkte het al een stuk fijner. Eerlijk gezegd heb ik het niet geprobeerd met een 3-mes scheermes, dus daar kan ik geen eerlijk oordeel over vellen. Probeer hem zelf en laat me weten wat je vindt!

 

Kaerel Hair & Body Wash

Hier was ik wel heel benieuwd naar. Aangezien ik zo’n 6 keer per week sport, sta ik waarschijnlijk vaker onder de douche dan een gemiddeld persoon. Daarom vind ik het belangrijk dat de ‘zeep’ die ik gebruik zo min mogelijk schade aanricht aan mijn huidweerstand. Dat is ook de reden dat ik van al die keren dat ik douche, maar 3 keer echt met zeep douche. De Kaerel Hair & Body Wash is in mijn voorkeur een product met 2 gezichten.

Als Body Wash vind ik hem echt perfect, de geur is lekker fris en hij voelt ook fris aan. Als shampoo is hij voor mij niet zo geslaagd. En mijn haar is me dierbaar :P. Als ik mijn haar er mee was lijkt het alsof mijn haar stroef wordt. Daardoor ben ik bang dat ik m’n haar er half uittrek, wat niet de bedoeling is. Nu kan ik mij voorstellen dat het met kort haar minder erg is. Ik blijf hem daarom lekker als Body Wash gebruiken, want dan vind ik hem het fijnst, beter dan alle andere zepen die ik heb gebruikt.

Plaats een reactie