Robert Devrix

5 jasjes om een goede stijl te garanderen

Geef toe, iedereen wil er goed uitzien. Niet alleen zonder shirt, maar ook gewoon met je kleren aan. Een beetje modekennis is dan natuurlijk altijd gewenst. Het is zonde om een strak lichaam te hebben, maar dat je garderobe daar niet bij past. Investeer daarom in de juiste artikelen om jouw garderobe naar de volgende level te tillen. Met deze 5 jasjes loop jij er op elke gelegenheid strak bij!

Investeer in een bikerjacket
Leren bikerjack voor een bad boy-look

Leren bikerjack

Vroeger droeg je opa of vader al in de tijd van de film Grease. Tegenwoordig zie je ze overal en dat is ook niet zo gek. Een leren bikerjack is stoer, sexy en past in principe overal bij. Het geeft je een beetje edge, een likje bad boy-look zonder daar bad voor te zijn. Draag hem nonchalant met een wit shirt, met een hoodie of kleed het af met een overhemd en stropdas. Het kan allemaal met een bikerjacket, afhankelijk van welke stijl jij die dag toe wilt passen. De bikerjacket is al jaren een graag geziene gast in de modewereld en deze zal niet uitsterven. Er zijn veel verschillende modellen. Investeer in eentje die je mooi vindt en die lekker zit, je zult hem de rest van je leven koesteren.

Spijkerjas die je moet hebben
Een spijkerjas is tijdloos, investeer daarom in goede denim

Denim jack

De denim jacket oftewel spijkerjas. Nog een jasje die de tand des tijds heeft doorstaan. Levi Strauss heeft hem groot gemaakt en andere merken volgden. Dat is ook niet zo gek, want een spijkerjasje is net zoals een bikerjack stoer, sexy en kan ook overal bij gedragen worden. Het voordeel van een denim jack is dat je deze ook gewoon als ‘laag’ kunt dragen tijdens de winter, iets wat je met een bikerjack niet zo snel zou doen. Een spijkerjas is ook, net als een bikerjack, tijdloos. Investeer daarom in een goed zittend jack en je hebt een vriend voor het leven.

Bomberjack David Beckham voor meer stijl
Een bomberjack kan overal bij gedragen worden

Bomberjack

Een bomberjack kennen we uiteraard ook al lang. Toch heeft deze jas een aantal jaren terug weer een comeback gemaakt. Waar eerder de bomberjacks log en lomp waren is hij terug gekomen in een slanke versie. De hype kwam vooral weer op gang door H&M met de David Beckham-campagne en is sindsdien niet meer weggegaan. Logisch, want als je een mooi bomberjack hebt, kun je deze altijd dragen. Ook dit jack is dus een goede investering voor gegarandeerd stijlsucces. Kies er een die je uiteraard graag draagt en in een niet te opvallende kleur, je wilt er niet bij lopen als een clown.

Jasje blazer voor de beste stijl
Een aangesloten blazer voor elke gelegenheid

Aangesloten blazer

Aangezien dit 5 jasjes zijn die je stijl garanderen, mag deze niet ontbreken. Een aangesloten blazer, eentje die mooi om je bovenlichaam valt. Goed te combineren met uiteraard pantalons, maar ook gewoon met een jeans. De blazer kan ALTIJD, voor ELKE gelegenheid. Houd de kleuren neutraal, zodat je hem overal bij kunt combineren, stijl gegarandeerd.

Lange nette jas voor een stabiele stijl
Een nette lange jas

Nette lange jas

Met deze jas hoef je helemaal niet je best te doen. Uiteraard draag je deze uitsluitend buiten en niet binnen. Wat je er ook onder draagt, op straat loop je er altijd stijlvol bij. Investeer in een mooie zware jas, zodat je er jarenlang van kan genieten. Kies daarom ook voor een kleur die bij je past, eventueel met een visgraatje als jij je daar goed bij voelt. Het gaat allemaal om zelfvertrouwen, dus jouw gevoel bij je jas is de sleutel tot succes.

 

Tip: Investeer in kwalitatieve neutrale jassen/jacks. Dan kun je er lang van genieten, kun je het overal bij combineren en vaak zie je het er ook van af, dat het kwaliteit is.

Plaats een reactie