Robert Devrix

Hoodie Season has begun

De wintertijd is ingegaan, het wordt eerder donker en de temperaturen dalen. Sommige hebben er een hekel aan en sommige vinden het heerlijk. Ik vind een beetje van beide :P. Het enige nadeel van deze tijd is dat ik weinig daglicht en buitenlucht meemaak, aangezien ik op kantoor werk, wegga in het donker en thuiskom in het donker. Daarnaast houd ik van de frisse lucht als ik buiten ben (als het niet regent) en het feit dat ik m’n hoodies weer lekker kan dragen. Ook vind ik dat de sfeer in deze tijden extra gezellig is en dat vind ik heerlijk! Hoodie Season has begun! In deze blog vind je een aantal van mijn favoriete hoodies en een aantal hoodies die ik gewoon supertof vind. 

Basic Hoodie van H&M

Hoodies waar je helemaal niet mis mee kunt gaan zijn de basic hoodies van H&M. Ze wisselen nogal eens van kleuren, maar met de standaard zwarte, grijze en witte hoodie zit je nooit verkeerd. Wil je wat meer kleur, dan raad ik onderstaande 3 kleuren aan. Oranje, gewoon omdat die supertof is. Niet te fel, maar wel lekker opvallend. Bordeaux rood, ook altijd goed en al helemaal in deze tijd van het jaar. En uiteraard mag de olijfgroene niet ontbreken, lekker stoer (maar niet met witte broek 😛 ).

Hoodie van Elly Pistol

Een van de merken die ik echt tof vind is Elly Pistol. Een merk waar ik via influencer Johnny Edlind mee bekend ben geworden. Met deze hoodies van je gegarandeerd op en ik weet zeker dat iedereen wilt weten waar je ze vandaan hebt. Klein minpuntje is wel dat ze aardig aan de prijs zijn. 

Hoodie van Urban Outfitters

Nog een winkel die ik supertof vind en waar ik altijd even binnenval als ik ‘m zie is Urban Outfitters. Daar vind je vaak kledingstukken die je niet vind bij een Zara, Berschka of H&M. Als je van wat meer vintage dingetjes houdt en nog nooit bij de Urban Outfitters bent geweest, dan zou je er zeker even binnen moeten stappen. Check deze 3 hoodies maar eens. 

Scoor je hoodie vandaag nog

Ik hoop dat ik je met deze blog weer wat toffe inspiratie heb gegeven voor je nieuwe hoodie. Uiteraard hoor ik graag wat je van mijn blogs vindt en wat jij graag zou willen zien! 

Plaats een reactie