Robert Devrix

#AboveTheNoise

Als marketeer, contentmaker en ontwerper ben ik altijd gek op goede reclames en geloof me dat zijn er niet veel. Als fitnessfreak en zelfmotivator ben ik altijd op zoek naar motivatie, inspiratie en dingen voor zelfontwikkeling. Dit zijn dan ook de redenen dat ik de commercial van de nieuwe campagne #AboveTheNoise van Beats by Dre zo geweldig vind.

The story van #AboveTheNoise

Het verhaal is simpel en duidelijk en dat maakt de commercial ook zo sterk. Uiteindelijk draait het hele verhaal om dromen waarmaken en alle feedback van mensen die je onderuit willen halen uitsluiten.

Een oom vertelt aan zijn kleine nichtje een verhaal voor het slapen gaan over kinderen die hun oren konden sluiten. Kinderen over de hele wereld die op ons lijken, die dezelfde angsten kennen en dezelfde levens lijden. Maar deze kinderen konden als het er op aankwam hun oren sluiten voor alle negatieve invloeden. Dankzij deze eigenschap konden zij hun dromen waarmaken en deze negativiteit van zich afschudden.

“Don’t let them drag you down by rumors just go with what you believe in”

The music & kids

De muziek in de commercial van #AboveTheNoise past perfect bij het verhaal. Het nummer Don’t Tell Me van Ruel geeft de commercial extra emotie en daardoor komt hij echt binnen.

Serena Williams, Neymar Jr., Cara Delevingne, Kris Wu and Michael K. Williams zijn die kinderen die hun oren konden afsluiten. Ondanks alle negativiteit die zij tegenkwamen in het waarmaken van hun droom heeft het geen invloed op hun reis gehad.

Beats by Dre

Met #AboveTheNoise heeft Beats by Dre misschien wel de beste campagne allertijden in handen. Een tijdje geleden hebben zij hun pijlen gericht op motiverende commercials. Verhalen van beroemdheden die hun droom hebben waargemaakt.
Dit doen ze goed, want er is niets krachtiger dan een goede video met een goed verhaal. Ook de elementen die zij toepassen in al deze commercials maken het verhaal nog krachtiger. De manier van filmen, de muziek en de acteurs en actrices die de beroemdheden in een andere tijd van hun leven spelen.

Plaats een reactie